Генштаб: у Запорізькій області Росгвардія шукає 200 військових РФ, які залишили службу

Генеральний штаб Збройних сил України заявляє, що російські військові і найманці «масово залишають місця несення служби» на окупованій частині Запорізької області.

«Для розшукових заходів в місто Приморськ направлено окремі підрозділи Росгвардії. За попередньою інформацією, в розшуку перебуває понад 200 осіб», – йдеться у вечірньому зведенні.

23 грудня заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що лікарні на окупованих територіях України «перевантажені» пораненими російськими військовими, а «для недопущення дезертирства легкопоранених приміщення, в яких вони перебувають, замикаються на металеві ґрати».

Раніше цього місяця британська розвідка звертала увагу на те, що для російських збройних сил залишається значною проблемою низький моральний дух.

Українські військові ведуть вогонь із САУ «Піон» по російських позиціях біля Бахмуту. Донецька область, 16 грудня 2022 року ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

«Вражає, що Україна зараз має більшу та боєздатнішу армію, ніж Росія» – генерал США

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !