Президент Фінляндії прибув до України

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч у Києві з президентом Фінляндії Саулі Нііністьо під час його робочого візиту.

«Вітаю в Україні президента Фінляндії Саулі Нііністьо. Україна цінує підтримку Фінляндії та фінського народу. Дякую за цей візит!», – йдеться у повідомленні Зеленського у телеграмі, де також опубліковано відео їхньої зустрічі.

Як повідомляє Офіс президента Фінляндії, візит Саулі Нііністьо демонструє «сильну та постійну підтримку» України з боку Фінляндії.
«Президенти обговорять поточну ситуацію щодо загарбницької війни, яку Росія розпочала 11 місяців тому, політичну та матеріальну підтримку України з боку Фінляндії та зусилля України щодо встановлення справедливого миру», – йдеться у повідомленні.
Окрім зустрічі з Зеленським, президент Нііністьо має відвідати Бородянку та Бучу, які постраждали внаслідок російської агресії.

<![CDATA[.cls-1{fill:#7360f2;}.cls-2{fill:none;stroke:#7360f2;stroke-linecap:round;stroke-linejoin:round;stroke-width:16.86px;}]]>Artboard 6

Долучайтесь до спільноти Радіо Свобода у Viber !