“Пошкоджено одну з найважливіших лікарень України”: реакція Зеленського на ракетний удар по Дніпру

Ввечері 25 жовтня та вночі 26 жовтня війська рф здійснили ракетний удар по Дніпру. В результаті атаки є загиблі та постраждалі. Зазнала пошкоджень і одна із найважливіших лікарень України.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на російські удари по Україні. Він зазначив, що у Дніпрі ворог пошкодив лікарню імені Мечникова та вбив чотирьох цивільних людей. Також удари прийшлися по Києву, а також Сумській, Хмельницькій та інших областях.

“Після всього, сказаного в Казані, російські вбивці повернулись до своєї звичної справи. І це ще раз доводить, що не розмовами може бути зупинена агресія, а тільки рішучими діями на захист держави і народу, проти яких розвʼязана війна”, – написав президент.

Володимир Зеленський зазначив, що у Дніпрі постраждала один з найважливіших медзакладів України – лікарня імені Мечникова. Ступінь пошкоджень не уточнюється. Також він додатково підтвердив інформацію про трьох загиблих, серед яких – дитина. Пізніше стало відомо ще про одну жертву ракетної атаки. Тож підтверджених жертв наразі вже чотири.

Зеленський також додав, що в Києві обстріли теж, на жаль, не обійшлися без жертв. Там росіяни забрали життя дитини. Президент вчергове наголосив, що світ має тиснути на агресора, аби зупинити його терор.

Джерело: 056.ua