“Рубанув собі пальця”: Валентин Томусяк з Дніпропетровщини розповів про екстремальні зйомки та безробіття

Зірка серіалу "Містер та місіс Малишки" Валентин Томусяк, який родом із Жовтих Вод Дніпропетровської області довго йшов до успіху. Через травму перша головна роль запам'ятається йому на довго.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на УНІАН.

21 жовтня на телеканалі 2+2 відбулася прем’єра 16-серійного іронічного детективу "Містер і місіс Малишки", в якому актор Томусяк зіграв головного героя. Він втілив колишнього оперативника Олександра Малишка.

"На майданчику з нами працювали прекрасні каскадери, які розбирали сцени бійок до деталей. Тому навіть без особливої підготовки, в кадрі ми всі були Джекі Чанами та Джонами Уіками. Заради сцени в парку мені довелося знову вчитися лазити по деревах", – розповів актор.

Проте під час зйомок для нього найекстремальнішим було звичайне приготування їжі, під час якого отримав травму.

"На репетиції ми довго відпрацьовували, як це має бути в кадрі. Коли настав час знімати, я в першому ж дублі, майже одразу після команди "почали", рубанув собі пальця. Далі в кадрі знімались руки нашого чудового оператора постановника, а мені довелося накласти на рану аж два шви", – поділився він.

А ось вдома він вправно готує, за що його хвалить дружина.

"Взагалі мені подобається дивувати Катю якимись неординарними стравами. Надивлюсь в інтернеті рецептів і готую. Не завжди виходить, як на відео, але їсти можна", – розповів він.

Актор розповів, що з дитинства дуже активний. Коло було років 13, я сам навчився грати на батьківській гітарі. Просто дивився, як це роблять хлопці у дворі, записував і в нього вийшло.

"Під час навчання в школі я займався в різних спортивних секціях: футбол, волейбол, теніс, карате. З п’ятого класу почав займатися народними танцями. Також під час навчання у школі я брав участь у розважальних заходах, концертах. Ми навіть створили Шкільний театр естрадних мініатюр — ШТЕМ, їздили виступати навіть у Дніпро. Можна сказати, що з цього часу я почав думати про акторську професію. І вже під час навчання в останніх класах школи готувався до вступу в Університет імені Карпенка-Карого", – поділився він.

До популярності Томусяк довго йшов. Особливо важко було на початку повномасштабного вторгнення. Він десь півтора роки намагався знайти роботу.

"Пробував себе в IT, в таксі, в продажах в інтернеті. Але ні в чому не досяг успіху. Деякий час працював викладачем в інституті. В той час ми з дружиною прийняли рішення продати наш будинок, бо потрібні були гроші. Дуже радий, що зараз, моя основна професія знову має попит, є нові ролі в кіно, в театрі", – пояснив він.

Зараз актор активно знімається, але сумує за подорожами на літаках і мріє, щоб українці якнайшвидше повернулися до мирного життя і змогли реалізовувати свої бажання.

Джерело: 056.ua