Не накличте біди: вісім речей, які не можна робити у День народження

День народження – головне свято кожної людини, яке має асоціюватися з радістю, щастям, веселощами та оптимізмом. Проте не рекомендується робити деяких речей, які можуть зіпсувати потужну енергетику свята і накликати негаразди.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Що за народними прикметами не рекомендується робити у свій День народження:

1. Митися. Цього дня людина найбільш вразлива для впливу нечистої сили. А вода має очищувальні властивості, вона не тільки змиває негатив, а в день народження може змити здоров’я, удачу й особисте щастя. Душ краще приймати напередодні свята.

2. Стригтися. Це погана прикмета. Підсумком може стати поява проблем зі здоров’ям. Зайнятися своєю зачіскою краще в якийсь інший день.

3. Прибирати. Треба бути особливо уважними до того, що ви робите, й уникати дій, які можуть нашкодити. До таких належить прибирання, яке краще проводити напередодні свята. Бо під час прибирання ми виносимо з дому сміття, а в день народження можна винести також своє щастя.

4. Позичати комусь гроші. Навіть якщо у вас із фінансами все гаразд, все одно варто дотримуватися порад, щоб не мати матеріальних проблем. Вважається, що у свій день народження не можна позичати гроші, бо вони до вас більше не повернуться.

5. Думати про фінансові проблеми. У день народження, не варто думати про борги та брак коштів. Згідно з повір’ями, подібні думки у святковий період можуть лише посилити фінансові проблеми.

6. Святкувати 40 років. Напевно кожен знає, що святкувати 40-річчя не можна, і це дійсно так. Вважається, що саме цього дня янгол-охоронець покидає людину, і вона залишається без небесного покровительства.

7. Дата святкування. Свято не відзначають раніше терміну. Коротшає річний цикл і скорочується життя.

8. Загадувати бажання вголос. Однією з найголовніших традицій у день народження є загадування бажання під час задмухування свічок на святковому торті. Езотерики не рекомендують промовляти свої мрії вголос, бо вони ніколи не збудуться. Бажання варто загадувати подумки, тоді все задумане цього дня обов’язково здійсниться.

Джерело: 056.ua