Масштабні зміни: як працює громадський транспорт у Дніпрі 20 жовтня

20 жовтня, у Дніпрі відбулися масштабні зміни у роботі громадського транспорту. Тимчасові незручності для містян пов’язані із ремонтними роботами на кількох ділянках.

Про повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на міську владу.

У неділю комунальники у різних районах міста ремонтують мережі зливової каналізації, трамвайний переїзд, проїзну частину та здійснюють демонтаж аварійних конструкції.

  • Через ремонт мережі зливової каналізації змінюються маршрути таких автобусів тролейбусів:

Комунальники працюють на мережі зливової каналізації по вулиці Князя Володимира Великого. Змінюється маршрут руху кількох автобусних та тролейбусних маршрутів. Зокрема, автобуси №57А, №88 та тролейбуси №7, №14, №17, №20 в напрямку вул. Королеви Єлизавети ІІ курсуватимуть в об’їзд.

  • Демонтаж аварійних конструкцій:

Роботи з демонтажу аварійних конструкцій будинку відбуваються на площі Вокзальній. Через це перенесено кінцеві зупинки кількох маршрутів громадського транспорту.

  • Ремонт трамвайного переїзду:

Ремонт трамвайного переїзду відбувається на перетині проспекту Лесі Українки та бульвару Батальйону Дніпро. Через це змінюється рух кількох трамвайних маршрутів, а деякі з них тимчасово призупиняють свою роботу. Також змінюється рух тролейбусів №4 та «А».

Ремонт проїзної частини:

Через ремонт проїзної частини на площі Соборній змінюється рух кількох тролейбусних та автобусних маршрутів.

Детальний перелік змін у русі громадського транспорту, а також нові маршрути руху можна знайти на офіційному сайті КП «Дніпровський електротранспорт»: https://det-dnipro.dp.ua/pasazhyram/#rozklad

Джерело: 056.ua