Сирський провів нараду з керівництвом ЗСУ щодо посилення ППО: що вирішили

Українські військові визначили конкретні кроки для посилення захисту українського неба. Керівники напрямків отримали завдання з чіткими термінами для виконання відповідних заходів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву головнокомандувача ЗС України Олександра Сирського.

Сирський провів робочу нараду з керівним складом Збройних сил України щодо посилення протиповітряної оборони та підвищення її ефективності.

"Визначили конкретні кроки для посилення захисту українського неба. Керівники напрямків отримали завдання з чіткими термінами для виконання відповідних заходів. Окрему увагу приділили впровадженню інновацій та розробок українського оборонного комплексу", – заявив він.

Він зауважив, що в органах управління повітряних командувань почали активно впроваджувати комплекси автоматизації, що дозволить значно підвищити ефективність знищення повітряного противника.

"Продовжуємо насичувати Повітряні Сили сучасними системами РЕБ. Це збільшить надійність захисту обʼєктів, які прикриваються від ударів з повітря… Також одним із ключових завдань є забезпечення протиповітряного прикриття об'єктів критичної інфраструктури", – заявив Сирський.

Нагадаємо, що минулого тижня Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провів нараду з командирами підрозділів безпілотних систем. Були ухвалені рішення щодо використання дронів на фронті.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.