“Хоффенхайм” – “Динамо”: де дивитися матч Ліги Європи

Київське "Динамо" зустрінеться з німецьким "Хоффенхаймом" у другому турі загального етапу Ліги Європи 2024/25.

Де дивитися матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч "Хоффенхайм" – "Динамо" відбудеться в Зінсгаймі 3 жовтня. Поєдинок прийме "Рейн-Некар Арена". Старт зустрічі призначений на 19:45 за київським часом.

Матчі "біло-синіх" у Лізі Європи в цифровому мовленні T2 не транслюватимуть. Усі поєдинки основного раунду другого за рангом єврокубка на території України покаже офіційний транслятор турнір – медіасервіс MEGOGO. Коментуватимуть матч Вадим Шевякін і Віталій Похвала.

Передматчева студія вийде в ефір о 18:45. Гостями ведучих Олександри Кучеренко та Вадима Кобелькова стануть знакові футболісти в історії "Динамо" – Олександр Головко та Артем Кравець.

Провідні букмекери визначили фаворитом протистояння "Хоффенхайм". На перемогу німецької команди приймають ставки в коридорі 2.15-2.21. Натомість на потенційний успіх столичного гранда коефіцієнт вищий – 3.10-3.20.

У стартовому турі Ліги Європи команда Олександра Шовковського зазнала розгромної поразки від римського "Лаціо" (0:3). Натомість "Хоффенхайм" на виїзді розписав нічию з данським "Мідтьюлланом" (1:1). Рятівний гол під завісу зустрічі оформив юний форвард команди Макс Мьорштедт.

До слова, раніше анонсували поєдинок "Хоффенхайма" та "Динамо" в Лізі Європи.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.