Відключення води за борги: до кого у Дніпрі наступного тижня завітає спеціалізована бригада

У Дніпрі вже багатьом затятим неплатникам повідключали воду, але адреси додаються щотижня. Так, з 23 по 27 вересня абонентам-боржникам багатоквартирних та приватних будинків Самарського та Новокодацького районів заплановане обмеження послуги.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на КП "Дніпроводоканал".

Компанія буде відключати послугу водовідведення мешканцям багатоквартирних будинків Самарського та Новокодацького районів міста, які заборгували підприємству 2 087 961,38 грн.

Через велику заборгованість за воду мешканців Новокодацького району міста, що становить 1 603 534,86 грн, спеціалізованою бригадою буде проведено заплановане відключення послуги водопостачання за наступними адресами:

"Шановні дніпряни! Просимо відповідально ставитись до своєчасної оплати за спожиті послуги нашого підприємства та оплатити наявну заборгованість, щоб уникнути відключення. При відсутності фінансової можливості сплатити одразу всю суму боргу, КП «Дніпроводоканал» пропонує укласти договір реструктуризації на зручний термін. Щодо укладання договору реструктуризації звертайтесь до Центрів абонентських послуг ТОВ «ЄРЦ КП» або до районних абонслужб за зручною адресою в розділі Контакти",звернулись в компанії.

Джерело: 056.ua