Трамп заявив, що більше не проводитиме дебати з Гарріс

Відразу після перших дебатів штаб кандидата у президенти США Камали Гарріс викликав Дональда Трампа на додаткове протистояння. Але колишній президент заявив, що більше не буде дебатувати з віце-президентом.

Читати далі

Венс припустив, яким може бути план Трампа щодо завершення війни в Україні

План кандидата у президенти США Дональда Трампа щодо завершення війни може передбачати створення "демілітаризованої зони" на окупованих Росією українських територіях. А Україна тим часом повинна буде відмовитися від вступу до НАТО.

Читати далі

Космічні туристи вперше в історії вийшли у відкритий космос (відео)

Двоє непрофесійних астронавтів SpaceX у рамках місії Polaris Dawn у четвер, 12 вересня, здійснили перший у світі вихід у відкритий космос. Це сталося на третій день п’ятиденної подорожі на навколоземну орбіту.

Читати далі

Зеленський – прокурору МКС: важливо не допустити ігнорування ордерів

Український президент Володимир Зеленський зустрівся з прокурором Міжнародного кримінального суду Карімом Ханом. Під час зустрічі вони обговорили відповідальність Російської Федерації за скоєні злочини.

Читати далі

Що відомо про план перемоги Зеленського та чи може війна з РФ закінчитися вже восени

Два тижні тому президент Володимир Зеленський анонсував план перемоги у російсько-українській війні. Що саме він передбачає, невідомо, але у вересні ініціативу представлять американським партнерам.

Читати далі

ДТЕК інвестує 140 млн євро в установки зберігання енергії для посилення енергобезпеки України

Компанія ДТЕК побудує установки зі зберігання енергії з загальною потужністю 200 МВт для посилення енергетичної безпеки України. Інвестиції в проєкт складуть 140 млн євро.

Читати далі