Сибіга озвучив головну тему переговорів із Блінкеном і Ламмі

Очільники зовнішньополітичних відомств України, США та Британії обговорили посилення оборонних спроможностей України. Це сталося на тлі повідомлень про можливу передачу Іраном балістичних ракет Росії.

Читати далі

Росія скоїла щонайменше 137 тисяч воєнних злочинів проти України та українців, – Володимир Зеленський

Станом на сьогодні відомо про 137 тисяч воєнних злочинів, які скоїла Росія. Про це Президент України Володимир Зеленський заявив під час конференції «Об’єднані заради справедливості».

Читати далі

Росія перейшла в контрнаступ? Що відбувається у Курській області

За місяць після початку операції Сил оборони України в Курській області, ймовірно, російська армія розгортає свій контрнаступ. Принаймні про це повідомляють "Z-пабліки" та українські аналітики, офіційної інформації немає з обох боків.

Читати далі

Громади Дніпропетровщини отримали чергову партію шкільних автобусів

Заклади освіти регіону отримали ще 8 шкільних автобусів. Вони рушили до Божедарівської, Софіївської, Богданівської, Юрʼївської, Миколаївської, Новоолександрівської та Троїцької громад. Цей транспорт придбали державним та місцевим коштом, повідомили у Дніпропетровській ОВА.

Читати далі

Місяць у комі. У Львові лікарі врятували дитину після ускладнень вітрянки

Лікарі Рівного та Львова врятували однорічну дитину після ускладнень вітрянки. Дитина пережила зупинку серця та місяць медикаментозної коми. На її тілі утворилися глибокі рани.

Читати далі

Передбачені всім. В ТЦК пояснили, навіщо насправді розсилка повісток поштою

Надсилання повісток поштою, що передбачено постановою Кабінету Міністрів України № 560, допомагає оперативно розшукувати військовозобов'язаних і залучати менше особового складу.

Читати далі