У Польщу з Білорусі залетів невідомий об’єкт: попередньо, це повітряна куля

У польському селі за кілька кілометрів від кордону з Білоруссю знайшли предмет, схожий на повітряну кулю, з написами кирилицею. У МВС вважають, що це метеозонд, ЗМІ пишуть про контрабанду.

Читати далі

Союзники Трампа побоюються, що він провалить дебати з Харріс, – Politico

Другі дебати можуть стати для Дональда Трампа найкращим шансом відновити свої позиції у президентських перегонах. Але деякі республіканці побоюються, що він може проґавити цю можливість.

Читати далі

Голова МЗС Німеччини дорікнула партії Шольца за зниження підтримки України

Міністр закордонних справ ФРН Анналена Бербок дорікнула соціал-демократам федеральної землі Бранденбург за послаблення допомоги Україні. Свою критику політикиня адресувала прем'єр-міністру Бранденбурга Дітмару Войдке.

Читати далі

Як Курська операція ЗСУ вплинула на еліти РФ: версія голів розвідок США та Британії

Операція ЗСУ у Курській області є тактичним успіхом Києва. Вона посіяла сумніви у російської еліти.

Про це заявили керівники розвідувальних служб США та Британії Вільям Бернс та Річард Мур, передає РБК-Україна з посиланням на Financial Times.

Читати далі

Як розпізнати та не захворіти. В МОЗ розповіли про гарячку Західного Нілу

Геморагічна гарячка Західного Нілу є вірусним захворюванням, яке переважно передається через укуси комарів. Хвороба може спричиняти лихоманку та висипи на шкірі, а в серйозніших випадках – запалення мозку і його оболонок.

Читати далі

Шмигаль розраховує на розширення участі Азербайджану у проектах відновлення інфраструктури

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль висловив сподівання на розширення участі Азербайджану у відновленні ключової громадянської інфраструктури України, особливо енергетичної.

Читати далі