Чому графіки відключень світла залишилися, попри похолодання: пояснення Yasno

Графіки відключення світла в Україні продовжують діяти, незважаючи на похолодання, оскільки енергетики ремонтують пошкоджені об'єкти. Обстріли енергетики продовжуються практично щодня.

Читати далі

Пенсія за віком: коли призначається та хто має право вийти до 60 років

Право на призначення пенсії за віком визначається залежно від набутого страхового стажу при досягненні передбаченого законом віку. Окремим категоріям пенсії можуть призначатись до 60 років.

Читати далі

Стартувало бета-тестування програми «Національний кешбек» для споживачів: як взяти участь

Днями стартувало бета-тестування програми «Національний кешбек» для споживачів. Воно триватиме близько місяця. У цей період система наповнюватиметься товарами українських виробників, за купівлю яких можна отримати 10% кешбеку. Про це повідомило Міністерство економіки України.

Читати далі

Від Ради до СІЗО. Хто такий Нестор Шуфрич та за що його судять

5 вересня у мережі почали поширювати непідтверджену інформацію про смерть українського політика Нестора Шуфрича, яку згодом спростували. Напередодні йому викликали лікаря до суду, оскільки у нього під час підготовчого засідання різко погіршилося самопочуття.

Читати далі

Від початку доби відбулося 111 боїв. Генштаб розповів про поточну ситуацію на фронті

Від початку доби, 5 вересня, на фронті відбулося 111 бойових зіткнень. Російські загарбники продовжують штурмувати позиції українських захисників майже на всіх напрямках.

Читати далі