За добу на фронті відбулося майже 140 боєзіткнень: де ворог атакує найактивніше

З початку доби 17 вересня на фронті відбулося 139 бойових зіткнень, з яких 34 досі тривають. Росіяни продовжують штурмувати ЗСУ на Покровському та Курахівському напрямках у Донецькій області.

Читати далі

В МЗС України відреагували на відео затримання Усика у Польщі

Міністерство закордонних справ України відреагувало на сьогоднішнє відео в мережі про затримання Олександра Усика в польському аеропорту міста Краків. Київ протестує через таке ставлення.

Читати далі

Ліга чемпіонів: “Ювентус” упевнено переграв ПСВ, “Астон Вілла” розгромила “Янг Бойз”

Туринський "Ювентус" і бірмінгемська "Астон Вілла" відсвяткували перемоги над ПСВ із нідерландського Ейндховена та швейцарським "Янг Бойз" відповідно на старті основної сітки Ліги чемпіонів 2024/25.

Читати далі

У Раді пояснили, що має зробити Україна, щоб втілити оновлену Державну стратегію регіонального розвитку

В України є три роки, щоб реалізувати оновлену Державну стратегію регіонального розвитку і виконати 5 першочергових завдань, зокрема навести лад в архітектурі планувальних документів, синхронізувати між собою всі галузеві стратегії, запустити Геоінформаційну систему регіонального розвитку і створити якісне законодавство.

Читати далі

Bloomberg: частина союзників України розглядає завершення війни переговорами у 2025 році

Деякі союзники України обговорюють можливість завершення війни з Росією шляхом переговорів між Москвою та Києвом у 2025 році. Але рішення про переговори мають ухвалювати лише українські чиновники.

Читати далі