Забруднення Сейму та Десни розглянула Держкомісія ТЕБ та НС: що вирішили

У четвер, 29 серпня, відбулося засідання Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо забруднення річок Сейм та Десна. Було ухвалено низку рішень.

Читати далі

Пенсія за вислугу років: скільки українців її отримують та які умови

Пенсії по інвалідності отримують 5% з 10,3 млн українських пенсіонерів станом на 1 липня 2024 року. Вона встановлюються окремим категоріям громадян, зайнятим на роботах, виконання яких призводить до втрати професійної працездатності або придатності.

Читати далі

Мінімізація корупційних ризиків під час відновлення залежатиме від єдиного законодавчого підходу, – Шуляк

Відсутність єдиного законодавчого підходу до процесів відновлення створює можливості для корупційного зловживання на рівні місцевої влади, яка може маніпулювати або свідомо втручатися у ці процеси, щоб отримати свою вигоду з проєктів.

Читати далі

Плани Росії не змінилися. Румунія закликає посилювати підтримку України та санкції проти РФ, – Одобеску

Румунія виступає за посилення та прискорення західними партнерами підтримки України, а також за зміцнення санкційної та ізоляційної політики проти РФ.

Читати далі

“Вибрала боротьбу за волю України”. У Києві попрощались із військовою Наталією Кузнєцовою (фото)

У Києві 29 серпня попрощались із військовою 67-ї окремої механізованої бригади та очільницею Чернігівського осередку "Правого сектору" Наталією "Іранкою" Кузнєцовою, яка трагічно загинула напередодні.

Читати далі

ЄС просуватиме план допомоги Україні за рахунок російських активів незалежно від США

Європейський Союз наполягатиме на виконанні зобов'язань щодо забезпечення допомоги Україні за рахунок заморожених російських активів незалежно від питань, порушених США.

Читати далі