ЗСУ відбили 27 атак росіян на Покровському напрямку, ще три тривають, – Генштаб

Станом на 22:00, 2 серпня, протягом доби на фронті відбулося 102 бойових зіткнення. Найгарячішою ситуація залишається на Покровському напрямку, там ЗСУ відбили 27 атак противника, ще три бої тривають.

Читати далі

США вели таємне розслідування можливого підкупу Трампа Єгиптом: WP дізналося деталі

У США вели непублічне розслідування щодо можливого підкупу колишнього президента Дональда Трампа. Президент Єгипту Абдель Фатах ас-Сісі у 2016 році нібито намагався дати Трампу 10 мільйонів доларів.

Читати далі

Як правильно спілкуватися з ветеранами: в Україні розробили інтерактивний симулятор

В Україні було створено симулятор для розвитку навичок коректного спілкування із ветеранами.

Про це розповідає РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Читати далі

Українська вітроенергетична асоціація наполягає на розширенні пільг для ввезення вітростанцій

Представники Української вітроенергетичної асоціації наполягають на розширенні тимчасових податкових пільг на ввіз енергетичного обладнання для будівництва вітрових електростанцій.

Читати далі

КМДА ініціювала закон щодо посилення відповідальності у сфері охорони культурної спадщини, – Кличко

Мер Києва Віталій Кличко вийшов з ініціативою до депутатів щодо ухвалення змін до закону "Про охорону культурної спадщини", які посилюють відповідальність за порушення законодавства у цій сфері. Відповідний законопроєкт, повторно ініційований столичною владою, вже зареєстровано від імені депутатів.

Читати далі