Гарріс обрушилася з критикою на Трампа на своєму першому передвиборчому мітингу

Віце-президент США Камала Гарріс, яка балотується на пост глави держави, виступила на своєму першому передвиборчому мітингу. У своїй промові вона різко розкритикувала свого конкурента Дональда Трампа.

Читати далі

“Дух ворога починає ламатися”. Нетаньягу заявив, що угода з ХАМАСом щодо заручників “дозріває”

Угода Ізраїлю з ХАМАСом про тимчасове припинення вогню і звільнення заручників "дозріває".

Про це заявив прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу, перебуваючи з робочим візитом у Вашингтоні, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Bloomberg.

Читати далі

Більшу частину коштів з фонду “єВідновлення” витратили на інші потреби, – Шуляк

Для фінансування виплат за програмою "єВідновлення" можна використовувати не лише кошти міжнародних партнерів України, але і з резервного фонду бюджету. Але для цього потрібне відповідне рішення уряду.

Читати далі

Власники садиби Зеленських відновлять будівлю, підписано відповідний меморандум, – Кличко

Департамент охорони культурної спадщини КМДА підписав меморандум із власниками садиби Зеленських із зобовʼязаннями відновити будівлю у тому вигляді, який вона мала.

Читати далі

Працює майже 60 років: як у Камʼянському організована робота дитячого садка «Казкова країна»

Цього року комунальний заклад «Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) №22 «Казкова країна» відмічатиме ювілей – 60 років з моменту заснування. Заклад виховав тисячі діточок, і навіть тепер, попри війну, продовжує реалізовувати свою поважну місію – виховувати та піклуватися про малечу. 

Читати далі

Угорщина виставила Україні ультиматум для розблокування 6,5 млрд євро на зброю від ЄС

Угорщина продовжуватиме блокувати програму фінансування військової допомоги Україні на 6,5 млрд євро в рамках Європейського фонду миру доки Україна не поновить постачання російської нафти.

Читати далі