Юні театрали Камʼянського здобули перемоги на обласному фестивалі-конкурсі “Театральна мозаїка”

Театральні колективи Будинку дитячої творчості, як і щороку, здобули перемоги на обласному фестивалі-конкурсі “Театральна мозаїка”. В номінації “Краща акторська робота” переможцями стали: Гікава Віолета (Театр казок “Буратіно”, керівник Макарова Н.Ю.), Ткаченко Ілля та Ткаченко Микита (Театральний колектив “Журавка”, керівник Буренко А.Г.), Федотова Вікторія та Чуйко Марія (Театральний колектив “Натхнення”, керівник Штефан С.М,) В номінації “Кращий театральний колектив” здобув перемогу Театр казок “Буратіно”, керівник Макорова Н.Ю. Вітаємо переможців!!!

Читати далі

Троє лауреатів XVII регіонального конкурсу дитячої творчості «Козак Мамай та його пісня» отримали нагороди від мера Камʼянського 

13 червня в Музеї історії міста Кам’янське міський голова Андрій Білоусов вручив нагороди та подарунки лауреатам XVII регіонального конкурсу дитячої творчості «Козак Мамай та його пісня».

Читати далі

Будинок дитячої творчості Камʼянського отримав велику партію техніки для цифрового центру

Комунальний заклад «Будинок дитячої творчості» Камʼянської міської ради отримав велику партію техніки для Цифрового освітнього центру. Це планшети, ноутбуки, інтерактивна панель, набори робототехніки, проектор, принтер. Технічні засоби надає Японське агентство міжнародного співробітництва (JICA) в рамках програми допомоги країнам, що розвиваються і відновлюються. 

Читати далі

Стефанішина про перестановки в Кабміні: моє підсилення однозначно проводиться

Наразі не йдеться про конкретні посади в Кабінеті міністрів, на які претендує віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина, але її кадрове посилення проводиться.

Читати далі

У Камʼянському продовжують встановлювати генератори на котельні, які взимку опалюють лікарні, школи та дитячі садочки

У місті Камʼянське продовжують встановлювати генератори на котельні, які взимку забезпечують теплом дитячі садочки, школи та лікарні. 

Читати далі