Кабмін спростив порядок надання статусу УБД: що змінилось

Кабінет міністрів спростив процедуру надання та позбавлення статусу учасника бойових дій осіб.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал представника Кабінету міністрів у Верховній Раді Тараса Мельничука.

Читати далі

Чи впливають обмовки Байдена на його рейтинг: оцінка експертів

Американський президент Джо Байден все частіше допускає обмовки під час своїх виступів. На фоні невдалих дебатів з головним опонентом на виборах Дональдом Трампом це може значною мірою вплинути на рейтинг чинного президента США.

Читати далі

В очікуванні наступу. Коли ЗСУ зможуть піти в атаку і що заважає цьому у 2024 році

Видання NYT з посиланням на західних посадовців повідомило, що "Україна не проводитиме контрнаступ цього року", оскільки обіцяне союзниками озброєння надходить повільно. Втім, не виключено, що військо може бути готовим піти в атаку восени, але через фактор погоди цей термін ще може відтягнутися.

Читати далі

Партизани провели диверсію біля Олешок: знищили склади зброї росіян і не тільки

Агент "АТЕШ" провів диверсію біля тимчасово окупованих Олешок Херсонської області. У результаті були знищені три бліндажі, окопи, траншеї, а також склади зброї та продуктів харчування росіян. Близько дев'яти окупантів постраждали.

Читати далі

Шмигаль закликав встановити альтернативні джерела енергії в усіх містах України

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль закликав владу українських міст встановити альтернативні джерела енергії, щоб забезпечити безперебійне електропостачання об’єктів критичної інфраструктури.

Читати далі