Росіяни не шкодують живої сили на Покровському напрямку: за добу втратили 350 військових

З початку доби на фронті відбулося 136 бойових зіткнень. Найнапруженіша ситуація – на Торецькому і Покровському напрямках. На останньому втрати ворога у живій силі сягнули 350 військових за добу вбитими і пораненими.

Читати далі

Міненерго попередило про активізацію російських ІПСО щодо ситуації в енергосистемі

Російські пропагандисти запустили низку ІПСО щодо ситуації в енергосистемі України. Зокрема, йдеться про залякування українців відключеннями світла та експорт електроенергії за кордон.

Читати далі

Кредит на авто від РАДАБАНКу: Від мрії до реальності

Мрієте про нове авто, але все ще чекаєте влучної нагоди? РАДАБАНК впевнений, саме зараз на часі та пропонує Вам вигідні умови автокредитування, які допоможуть стати власником автомобіля швидко й без зайвих клопотів.

Читати далі

Податкове законодавство адаптовуватимуть до норм ЄС: одна із змін стосуватиметься ПДФО

Україна має ухвалити зміни до бюджетного і податкового кодексів, щоб ПДФО зараховувався до місцевих бюджетів відповідно до європейської практики та удосконалити механізм горизонтального вирівнювання місцевих бюджетів.

Читати далі

Росіяни продовжують нарощувати темпи наступальних дій у Донецькій області, – Генштаб

Від початку доби 2 липня росіяни продовжують нарощувати темпи наступальних дій у Донецькій області. Кількість боєзіткнень по всій лінії фронту зросла до 93. Водночас ЗСУ впевнено стримують натиск окупантів та завдають ворогу значних втрат.

Читати далі