У Болівії військові вивели техніку під палац президента. Влада каже про спробу перевороту

У Болівії сьогодні, 26 червня, деякі армійські підрозділи вивели бронетехніку на центральну площу Мурільйо у місті Ла-Пас, де розташована резиденція глави держави. Президент Луїс Арсе засудив таку "нерегулярну мобілізацію", а представники влади вважають це спробою держперевороту.

Читати далі

Призначене РФ керівництво допомагає загарбникам мародерити Запорізьку АЕС, – ЦНС

Призначений росіянами заступник директора тимчасово захопленої Запорізької атомної електростанції Едуард Атакіщєв допомагає військовим агресора вивозити зі станції незадіяне обладнання.

Читати далі

Напад на екс-військового у Дніпрі: суд арештував охоронця Тищенка

Печерський районний суд міста Києва відправив під варту на два місяці без права внесення застави учасника нападу на екс-військового у Дніпрі, який є охоронцем народного депутата Миколи Тищенка.

Читати далі

ПАРЄ ухвалила резолюцію про створення спецтрибуналу для Росії

Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) у середу, 26 червня, ухвалили резолюцію "Правові та правозахисні аспекти агресії Російської Федерації проти України", у якій йдеться про створення спецтрибуналу для Росії.

Читати далі

Парасковіївка – під контролем України. У ДШВ спростували фейк росіян тритижневої давності

Росіяни три тижні тому заявили про нібито захоплення села Парасковіївка в Донецькій області. Однак, ця інформація не відповідає дійсності, а населений пункт – під контролем ЗСУ.

Читати далі