Кількість наступальних дій окупантів на Покровському напрямку наближається до 50, – Генштаб

Станом на кінець доби 20 червня російські загарбники інтенсивно атакують захисників України на Покровському напрямку. За день вони здійснили 48 штурмових і наступальних дій. 19 боєзіткнень досі тривають.

Читати далі

Чи потрібно переоформлювати субсидію після подорожчання комуналки: відповідь ПФУ

У ПФУ нагадали, що при зміні вартості житлово-комунальних послуг автоматично перераховується розмір житлової субсидії в рамках встановленого терміну її призначення, без потреби звертатися до громадян.

Читати далі

Чому кілька країн відкликали підписи під комюніке саміту миру: пояснення Кулеби

Декілька держав відкликали свої підписи під комюніке за підсумками саміту миру, оскільки швейцарські чиновники поспішили додати їх до списку підписантів без підтвердження.

Читати далі

У Дніпрі під час влаштованої нардепом Тищенком “облави на ботоферми” сталася бійка: що відомо

У четвер, 20 червня, народний депутат Микола Тищенко приїхав до міста Дніпра, щоб, за його словами, перевірити інформацію про діяльність ботоферм та колцентрів, які здійснюють шахрайські дії проти українців. Під час його перебування в місті трапився інцидент із бійкою, в якій начебто брали участь охоронці нардепа.

Читати далі

Латвія вирішила ускладнити росіянам проживання в країні: що ухвалив Сейм

Парламент Латвії сьогодні в остаточному читанні ухвалив поправки, які зобов'яжуть складати іспит з латиської мови заради збереження права на проживання в країні для громадян РФ.

Читати далі

Договір між РФ і Північною Кореєю має занепокоїти Китай. У Байдена назвали причину

Китай має занепокоїтися через договір про всеосяжне стратегічне партнерство між Росією та Північною Кореєю.

Про це заявив координатор зі стратегічних комунікацій у Раді нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Укрінформ".

Читати далі