Партизани зафіксували переміщення техніки РФ у Донецькій області та назвали причину

Росіяни переміщують військову техніку й особовий склад між угрупованнями в Донецькій області.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram партизанського руху "АТЕШ".

Читати далі

Росармія скинула КАБи на багатоповерхівки у Торецьку, є загиблі та поранені

Російські окупанти сьогодні, 28 травня, завдали бомбового удару по місту Торецьк Донецької області. Внаслідок влучання керованих авіаційних бомб (КАБ-250) по багатоповерхівках загинули 2 людини, ще 3 були поранені.

Читати далі

Путін заявив, що Верховна рада є єдиною легітимною владою в Україні. Стефанчук відповів

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що єдиною легітимною владою в Україні наразі є Верховна рада та її спікер Руслан Стефанчук. Однак, згідно з Конституцією, до завершення воєнного стану президентом України лишатиметься Володимир Зеленський.

Читати далі

Зеленський заінтригував домовленостями щодо додаткової ППО від Іспанії

Іспанія надасть Україні додаткову протиповітряну оборону для захисту від російських атак.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву президента України Володимира Зеленського на спільній пресконференції з прем'єр-міністром Португалії Луїшем Монтенегру.

Читати далі

Нова справа одеського екс-військкома. Хто такий Євген Борисов і в чому його звинувачують

Екс-начальника Одеського обласного територіального центру комплектування (ТЦК) Євгена Борисова повторно затримали. Сьогодні він мав вийти із слідчого ізолятора, але отримав нову підозру.

Читати далі

Черлідерки та волейболістки з Камʼянського вибороли 1-ші місця на обласних змаганнях “Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

Сьогодні, 28 травня, у Дніпрі пройшли фінальні обласні змагання «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед закладів освіти з 5 видів спорту. Юні спортсмени та спортсменки з Камʼянського з Ліцею інформаційних технологій, Ліцеїв № 1, 13 та 39 змагались на спортивних майданчиках з волейболу, баскетболу, черліденгу. 

Читати далі

Команда Центру молодіжних ініціатив Камʼянського взяли участь у регіональному тренінгу-навчанні “ВідНОВА:UA”

Команда Центру молодіжних ініціатив Камʼянського взяла участь у регіональному тренінгу-навчанні Національної програми залучення молоді до відновлення України “ВідНОВА:UA”. Протягом трьох насичених днів ми обговорювали основні напрямки діяльності програми “ВідНОВА:UA”, як залучити молодь до участі та важливість командної роботи.  

Читати далі