Ці знаки Зодіаку насолоджуватимуться життям у найближчі 5 років: кого супроводжуватиме безмежний успіх

Життя кожної людини сповнено непередбачуваних подій, злетів та падінь, перемог та невдач. І для більшості знаків Зодіаку найближчі роки, як показують зірки, будуть проходити саме так. Але чотирьом зодіакальним представникам пощастить більше – наступні п'ять років обіцяють бути для них періодом великого успіху та щастя. Хто серед щасливчиків, розповідає OBOZ.

Читати далі

Блокування зарплатної картки через неявку до ТЦК: як це зможуть реалізувати

Нещодавно зареєстрований в Раді законопроєкт про мобілізацію став однією з основних тем для обговорення в суспільстві. Зокрема, багатьох стурбувала норма, якою пропонується заборонити чоловікам, які ухиляються від мобілізації, розпоряджатися розміщеними на банківських рахунках або картках коштами.

Читати далі

Підвищили у десятки разів: скільки доведеться віддати за водійські права, іспити та реєстрацію авто з 1 січня 2024 року

Відповідно до постанови Кабінету міністрів України від 27 грудня 2023 року № 1386, з нового року різко подорожчають послуги, які надаються підрозділами МВС, Нацполіції та Державної міграційної служби.

Читати далі

Ви теж робите це неправильно все життя: як потрібно укладати сміттєвий пакет у відро

Майже кожного дня ми кладемо сміттєвий пакет у відро для відходів, не замислюючись над цим простим процесом. Але виявляється, більшість все життя робить це неправильно. Якої помилки припускаються багато людей, пояснила популярна блогерка, пише Today.

Читати далі

Податковій відкриють доступ до банківської інформації: рахунки всіх українців будуть під контролем

У межах Національної стратегії доходів, яку уряд затвердив 27 грудня, заплановані реформи у сфері податків, що реалізуватимуться до 2030 року. Зокрема передбачається, що контролюючі органи отримають доступ до інформації про обсяг та обіг коштів на банківських рахунках платників податків. Про це повідомляє Судово-юридична газета.

Читати далі

“Надихнулись” серіалом “Слово пацана”: підлітки влаштовували розбійні напади в Києві

В Києві поліцейські викрили групу юнаків, які організували та скоїли напад на 16-річного хлопця. Вони готувались вчинити серію інших злочинів в столиці України, наслідуючи приклад з російського серіалу "Слово пацана". Проте їх затримали.

Читати далі