“Гроші на ЗСУ” – російська ІПСО? В Дніпрі відмовились реагувати на мутні акції, які дестабілізують ситуацію в прифронтовому місті

З приводу цієї ситуації влада Дніпра звернулась до СБУ.

Про те, що депутатський корпус Дніпровської міськради на останній в цьому році сесії відмовився розглядати так звану петицію "Гроші на ЗСУ", повідомив мер обласного центру Борис Філатов.

Читати далі

Яйця змітають із прилавків: чи загрожує Україні дефіцит, як у росіян

В Україні вартість яєць продовжує зростати, як і попит на них серед населення.

Чи може у нас повторитися ситуація з дефіцитом яєць, яка спостерігається в рф, розповів член комітету ВР з питань аграрної та земельної політики, народний депутат Дмитро Соломчук, пише Тереграф.

Читати далі

Підтримали 248 депутатів: закон про легалізацію медичного канабісу в Україні ухвалено

Український парламент 21 грудня 2023 року ухвалив закон про легалізацію медичного канабісу в другому читанні. За прийняття документу проголосували 248 нардепів. Таку інформацію повідомив у своєму Telegram народний депутат Ярослав Железняк.

Читати далі

Грошова допомога для малозабезпечених родин від держави: хто з українців може оформити

В Україні передбачені соціальні виплати для малозабезпечених родин. Хто належить до цієї категорії та як отримати державну фінансову допомогу, розповіли Факти ICTV.

Читати далі

Для 4-х знаків Зодіаку січень 2024 стане вирішальним: з’являться рідкісні шанси розбагатіти

За словами астрологів, деяких представників зодіакального кола початок 2024 року приємно здивує неочікуваними можливостями. Вони отримають рідкісні шанси змінити своє життя на краще та отримувати хороші прибутки. Хто зможе зірвати куш у січні.

Читати далі

Курс долара у 2024 році може сягнути 40, 45 або навіть 50 гривень: прогнози експертів

Ситуацію з курсом долара в Україні на наступний рік важко прогнозувати, оскільки вона у великій мірі залежить від наявності або відсутності зовнішнього фінансування в потрібному обсязі. Але експерти припускають, що у 2024 році долар може сягнути 40 чи навіть 50 гривень. Про це пише 24 Канал.

Читати далі

На українські університети чекає глобальне скорочення: що пропонують у МОН

Міністерство освіти і науки України планує провести різкі зміни в системі вищої освіти країни, спрямовані на зменшення кількості університетів та оптимізацію їхньої інфраструктури. Заступник міністра освіти і науки Михайло Винницький розкрив деталі цих планів, наголосивши на необхідності модернізації.

Читати далі

Чим замінити різдвяну ялинку, щоб створити святкову атмосферу: 5 найкращих ідей

Зимові свята вже розпочалися, попереду Різдво та Новий рік, які важко уявити без головного атрибута – яскраво вбраної ялинки. Наразі українці мають чимало причин, щоб не ставити в себе традиційне святкове дерево. Але зберегти дух свята та створити вдома казкову атмосферу цілком можливо і без ялинки.

Читати далі

Київстар скасовує планову оплату за тариф: хто зможе не платити цілий місяць

Мобільний оператор "Київстар" уже повністю відновив послуги зв'язку після масштабної атаки хакерів. Сьогодні в компанії повідомили, що плату за тариф наступного місяця буде скасовано.

Читати далі