В Україні прогнозують похолодання та ожеледицю: якою буде погода в Дніпрі 16 грудня

У п'ятницю, 16 грудня, у північній частині України очікується невеликий мокрий сніг. На дорогах, крім півдня, можлива ожеледиця. Також прогнозується незначне похолодання.

Читати далі

Акції та знижки в супермаркетах Дніпра: різдвяно-новорічні пропозиції

Супермаркети Дніпра щотижня традиційно оновлюють акційні пропозиції. Зараз на вас чекають новорічні знижки, купуючи товар за якими можна готуватись до свят. Заманливі ціни на деякі солодощі, ікру червону, мандарини, солодкі напої, соєвий соус, сири та ковбаси. А також можна вигідно запастися чаєм, кавою, молоком згущеним, макаронами, соняшниковою олією. Не можна не відмітити знижки на солоні хрусткі закуски (горішки, сухарики, снеки тощо).

Читати далі

Через ворожі обстріли Дніпропетровщини постраждали бабуся з онукою: ситуація в регіоні станом на вечір

Завершується шістсот шістдесята доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір.

Читати далі

В поїзді з Дніпра в Ярмака украли щось цінніше за матеріальне: реакція “Укрзалізниці”

У поїзді сполученням Хелм — Дніпро сталася крадіжка особистих речей військовослужбовця та співака Ярмака. Це його дуже обурило і він публічно розкритикував Укрзалізницю.

Читати далі

Окупантам у Криму не поздоровиться. ЗСУ можуть вразити будь-який об’єкт на території півострова

Кримський півострів має давню історію, яка тісно пов'язана з історією України та, на наш превеликий жаль, росії. Крим був частиною Київської Русі, а потім Османської імперії. У 1783 році півострів був приєднаний до російської імперії. Після розпаду російської імперії в 1917 році Крим став частиною Української Народної Республіки. Потім, у 1921 році, півострів знову був переданий до складу радянської росії, а з 1954 року став невід’ємною частиною Української РСР і України сьогодення. Крим наш і нічий більше.

Читати далі

В росії хочуть захопити Харків, Дніпро і Запоріжжя до 2026-го: у ГУР прокоментували статтю Bild

Німецький таблоїд Bild з посиланням на джерела у німецькій розвідці написав, що начебто в росії мають плани захопити Харків, Дніпро та Запоріжжя до 2026 року. Зазначимо, що в українському ГУР наголошують про наміри росіян захопити нові території.

Читати далі

Тарифи на комуналку в Україні: коли здорожчають газ, вода, тепло і світло

Чи очікувати вже у 2024 році в Україні підвищення тарифів на газ, опалення і гарячу воду. У новому році українці платитимуть за газ, гарячу воду і тепло за тими ж тарифами, що були й цьогоріч. Однак після скасування мораторію, яке може відбутись 2025 року, підвищення цін уникнути не вдасться.

Читати далі

Новий та незламний: у Дніпрі замінили найбільший прапор, який був пошкоджений

Вчора, 14 грудня, у Дніпрі через негоду на проспекті Дмитра Яворницького розірвало частину прапора України, який висить на найвищому флагштоці міста. Вже сьогодні вранці його обновили.

Читати далі

Перед вихідними в Україні зміниться погода: прогноз на 15 грудня у Дніпрі

15 грудня в Україні пануватиме західний антициклон Fiona. Тому опадів у більшості областей нашої країни не передбачається, лише на півдні та сході затримаються не надовго мокрий сніг та дощ.

Читати далі