Збій мережі “Київстар”: як отримати зв’язок та де знайти WI-FI в Дніпрі та області

На життєдіяльність Дніпропетровщини вплинула хакерська атака по «Київстару». Хоча мобільний зв'язок починає поступово відновлюватись, подекуди залишаються проблеми з доступом до інтернету. Для таких випадків облаштовані в регіоні й безоплатні зони Wi-Fi.

Читати далі

Внаслідок обстрілу Дніпропетровщини постраждала жінка: ситуація в регіоні станом на вечір

Завершується шістсот п’ятдесят восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір.

Читати далі

Збій у роботі “Київстар”: у Дніпрі почав з’являтися зв’язок

Від ранку 12 грудня через кібератаку абоненти "Київстар" мали проблеми зі зв'язком. Нас лякили, що відновлення займе тиждень, що всі дані знищено, але через півтори доби мережа стільникового оператора почала оживати.

Читати далі

Доки “Київстар” лежить, його абонентам потрібен зв’язок: у lifecell та Vodafone звернулися до українців

Вчора стався масовий збій у роботі "Київстар". Через це жителі Дніпра розкуповують пакети “Lifecell” та “Vodafone”. З огляду на ці події оператори дали українцям кілька порад.

Читати далі

У “Київстар” прокоментували інформацію про злам персональних даних абонентів

Вчора одне з російських псевдохакерських угруповань проникло в мережу оператора "Київстар" та натворило там шкоди. Через це мільйони абонентів по всій Україні другу добу без звичного зв'язку. В Telegram-каналах навіть поширилась новина, що кіберзлочинцям навіть дісталися особисті дані клієнтів компанії: ПІБ, паспортні дані та адреси. Але вона не відповідає дійсності.

Читати далі

Дніпропетровщина – лідер серед регіонів України, які впроваджують політику безбар’єрності

Керівництво Дніпропетровської ОВА долучилось до підсумкового засідання Ради безбар’єрності. За участі першої леді Олени Зеленської, Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля, голови Верховної Ради Руслана Стефанчука. А ще представників уряду, міжнародних партнерів, очільників областей. Регіон відзначили серед тих, хто найактивніше впроваджує політику безбар’єрності.

Читати далі

Кількість українських емігрантів в Європі зросла: скільки можуть не повернутися на батьківщину

За даними Євростату, вже 4,24 млн жителів України отримали тимчасовий захист (емігрантів) у різних країнах ЄС. Міжнародний валютний фонд очікує, що близько 2 млн наших людей назавжди залишаться за кордоном після закінчення війни з рф.

Читати далі