«Батьківщинівці» підтримали акцію протесту проти підвищення ціни на газ у Дніпрі

«Батьківщина» підтримала акцію «Прийди і скажи «ні» підвищенню ціни на газ», яка відбулася сьогодні під стінами обласної державної адміністрації у Дніпрі.

Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровського обласного партосередку.

Перед учасниками акції виступили народний депутат України від ВО «Батьківщина», заступник голови Комітету з питань аграрної політики та земельних відносин Верховної Ради України Вадим Івченко, голова обласної партійної організації, керівник фракції «Батьківщина» в обласній раді Антоніна Ульяхіна, заступник голови облради, лідер партійців Дніпра Мгер Куюмчян, депутат облради Андрій Козар та інші.

 

«Ми запропонували сьогодні зібратися людям, запропонували депутатам різних рівнів від «Батьківщини», щоб вони звернулися до президента з єдиною вимогою, щоб президент Порошенко став на захист людей, щоб він виконав норму Конституції ст. 106 і наклав вето на ті рішення, які не відповідають Конституції України. На сьогоднішній день у людей фактично немає можливості за ті мізерні зарплати і пенсії жити і оплачувати комунальні послуги. Сьогодні ми звертаємося до Президента України через голів державних адміністрацій, щоб вони також почали відстоювати інтереси громади», – наголосив у своєму виступі Вадим Івченко.